Denisa, surpriza uriasa de Sf. Valentin! Ce a primit adolescenta de 18 ani care participa la competitia "Bravo, ai stil!": "E foarte cool sa ai 18 ani si sa..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:41

Denisa a primit un superb aranjament floral de trandafiri de Sf. Valentin, in forma de inima.

Concurenta de la "Bravo, ai stil!" nu a vrut sa spuna de la cine i-a primit, probabil de la iubitul ei, insa a tinut sa precizeze intr-un mesaj cu subinteles adresat celor care o ataca in emisiune, mai exact colegelor care o suspecteza ca are stilisti si care spun ca in spatelei ei ar fi o armata de oameni care o ajuta: "E foarte cool sa ai 18 ani.Acum realizez ce binecuvantata sunt,la aceasta varsta "misto" particip in cea mai actuala si dinamica emisiune-concurs cu si despre moda.Din

zi in zi ma simt mai stapana pe mine,ma hranesc cu aprecierile si mesajele voastre si sunt convinsa ca si contestatarii au o retinere cand ma comenteaza peiorativ...Stilul este ceva personal cu care te nasti,e un talent pe care l ai sau nu.Hainele,accesoriile trebuiesc purtate.Din pacate in foarte multe cazuri se intampla tocmai invers.Sunt hainele cele care "poarta persoana".
Sunt multe lucruri de spus despre acest subiect dar nu o voi face aici si acum.Promit
ca va veni si momentul in care voi incerca sa creionez cele afirmate,o voi face in emisiune cu subiecti reali,celelate concurente!:)
Dar azi este si despre trandafiri si inimi de catifea, Happy Valentine's day to you my loved ones!!! A voastră Denisa."❤️

 

Taguri: