Pentru prima data, Iulia Albu si-a asumat o greseal in ce priveste critica la adresa unei concurente care a venit cu o bluza transparenta si fara sutien: "Imi retrag cuvintele, era sa iti desfiintez toata tinuta!"/ "Pentru o culoare? Asa e de la o varsta!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Silvia a purtat in aceasta editie un outfit compus special pentru a merge sa vorbeasca cu profesorul de matematica al fratelui ei mai mic pe care cadrul didactic l-a lasat corigent.

Iulia Albu a crezut ca are pantaloni negri, insa Silvia i-a spus ca sunt verde inchis, iar fashion editorul a fost nevoit public sa isi retraga vorbele, ceea ce a si facut pentru ca in opinia lui, pantalonii de culoare neagra, in aceasta combinatie ar fi esuat: Din punctul meu de vedere, cea mai mare greseala a outfitului tau este faptul ca ai ales o pereche de pantaloni negri. "Nu sunt negri, sunt verzi inchis", i-au spus Razvan Ciobanu si Raluca Badulescu.

Asa e, Iulia de la o varsta, i-a mai spus designerul!" "Insa juratul a avut replica pregatita si i-a zis: Eu sunt cea mai mica din acest juriu, asa ca nu ma simt vizata!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: