O concurenta a luat-o pe urmele Cristinei Mihaela cand Iulia Albu i-a desfiinta ia cu care a venit:"Tinuta ta are o singura mare greseala, ia pe care o porti nu este veritabila. Ca ti se pare tie e una, ca nu e, e alta!" Razvan Ciobanu: Imi vine sa ma rid

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Denisa a venit cu o tinuta relaxata si a spus ca asa merge la un brunch pe malul lacului Snagov. Toate bune si frumoase pana cand Iulia Albu i-a remarcat bluza care seamana cu o ie.

Iulia Albu: "Ia pe care o porti nu este veritabila, acesta este detaliul care a ruinat intreaga tinuta pe care o porti!"

Razvan Ciobanu: "Imi vine sa ma ridic de pe scaun si sa mananc ia aia aia cu totul. Deci, ce sa intelegem, ca, o sa dau un nume de designer care a facut primul o reinterpretare a iei romanesti, adica Yves Saint Laurent, deci ce sa intelegem ca femeile care au cumparat iile reinterpretate sunt niste idioate? Ar fit rebuit sa vina si sa zgarme cufarul unei bunici?"

Iulia Albu: "Era o bluza inspirata din portul romanesc imaginata de un designer strain. Aceasta bluza nu este o ie si orice imita o ie, dar nu respecta procesul..."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Cum s-a terminat intreg schimbul de replici, puteti vedea in video de mai jos!

 

Taguri: