"Aceasta combinatie ma distruge, nu pot sa suport sa vad asa ceva! Tu stagnezi intr-o zona de club vechi. Imi dai senzatia ca esti dansatoare pe un cub" Concurenta a izbucnit si i-a reprosat Iuliei Albu pe un ton apasat: "Te-as ruga sa te opresti aici pe

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Iulia Albu si Letitia au avut un schimb de replici destul de dur, insa juratul ii spune ca noua concurenta nu intelege de fapt ca nu este o comparatie directa pe care o face.

Letitia s-a simtit jignita de catre jurat si a rugat-o sa se opreasca cu acele comentarii si sa ii spuna doar ca tinuta este varza, insa sa nu mai faca si alte comparatii. Juratul i-a explicat ca ea este cea care nu intelege trimiterile pe care le face si a rugat-o sa aleaga ea o limba pe care o vorbeste si sa ii explice asa, poate intelege: Ar fi bine ca atunci cand vreti sa integrati o piesa de tipul topului, bustierei pe car eo porti, sa evitati aceste alte piese care sunt passe.

Puteai alege o camasa cu jeans..nu sunt o impatimita a acestor piese, nu suport sa suport sa vad piele ecologica cu piele ecologica. Mi se pare ca stagnezi intr-o zona club vechi, ai foarte multe pise, dar imi dai senzatia de dansatoare pe cub. Ai luat acele piese si le-ai pus cu unele basic."

Uite care a fost reactia concurentei la o asemenea critica!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: