"Ce sunt acelea doua in capul tau, doua fire de telefon pe vechi?!"/"Doua troite mici!"/ "Esti ca un jeleu!"/ "M-ati omorat cu artifica asta cu ciorapul!" A indraznit mai mult, insa a esuat cu tinuta propusa!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Juratii au fost de acord ca Adela a cam exagerat in demersul stilistic propus in aceasta editie si nu prea au inclinat sa ii dea vreo steluta.

Coafura a fost primul lucru care a deranjat-o pe Raluca Badulescu, pentru ca cele doua codite impletite pareau ca doua fire de telefon vechi, in viziunea ei, iar faptul ca ciorapul a fost pus peste pantof si unul gen caramida nu a fost cel mai inspirat lucru din partea concurentei. Maurice Munuteanu a subliniat si el ca Adela a ales culori care i se potrivesc, insa intreaga tinuta este un esec:  "Nu imi place materialul, nu imi plac fundele, nu imi plac pantofii, in niciun caz cu ciorapii astia peste.

Inteleg intentia de fondanta, insa nu imi pace tinuta!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: