Tinuta Angelei, subiect de controverse intre jurati: Ce a facut, a imbinat o nuanta cu doua nonculori? Nu ma innebuneste acel sistem de tragere la camasa..."/"E atat de frumos costumul asta ca m-as fi pitulat in alta poveste, nu imi place bocancaria asta!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Iulia Albu si Raluca Badulescu au avut cateva detalii de comentat la adresa tinutei Angelei care nu a reusit sa le mai fure o steluta juratilor.

Singurul care a fost extrem de incantat de styling-ul Angelei a fost Maurice Munteanu: "Imi place la nebunie linia pantalonului, e un pantalon cu un cut foarte  frumos, imi place ca e un costum negru si imi place cum ai integrat rozul, mai cu seama imi place si acel detaliu portocaliu la maneca camasii, nu imi place rucsacul dar o sa trec peste chestia asta, e o piesa neutra. Da, gasesc ca e o tinuta care te prinde foarte bine!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: