Cum si-a atacat Denisa o colega care i-a furat momentul! Concurenta a fost nevoita sa faca un alt act artistic pentru Gala! Uite ce dezvaluiri a facut junioara de 18 ani!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Denisa, cea mai mica dintre concurentele sezonului 2 "Bravo, ai stil!", a postat ieri o fotografie pe contul personal de Instagram care a starnit controverse.

In aceasta postare junioara isi ataca practic rivalele, spunand ca a fost nevoita sa schimbe de doua ori momentul pentru Gala, deoarece ideea i-a fost furata de una dintre celalalte concurente.

La cine se referea, oare?

"Emisiunea este fantastica! Totul se intampla pe fastforward.Cine poate, tine pasul.Cine nu, nu. Treaba devine complicata pentru cine tine pasul atunci cand cealalta categorie, din "disperare" se apuca de substituit idei pentru gala.

Timpul pentru a pregati gala este destul de "comprimat",momentul trebuie repetat si detaliile puse in scena cu coregraful. Am schimbat pentru gala de maine de doua ori momentul pentru ca "cea de a doua categorie"a hotarat sa dea copy-paste...
Sa mi tineti pumnii, am nevoie de votul vostru!", a scris ea.

Emisiunea este fantastica! Totul se intampla pe fastforward.Cine poate, tine pasul.Cine nu, nu. Treaba devine complicata pentru cine tine pasul atunci cand cealalta categorie, din "disperare" se apuca de substituit idei pentru gala.Timpul pentru a pregati gala este destul de "comprimat",momentul trebuie repetat si detaliile puse in scena cu coregraful. Am schimbat pentru gala de maine de doua ori momentul pentru ca "cea de a doua categorie"a hotarat sa dea copy-paste... Sa mi tineti pumnii, am nevoie de votul vostru! Indicativul meu este.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

A post shared by Den (@potecaru_denisa) on