Angela tachinata de jurati din cauza salopetei pe care a ales-o: "Imi aduci aminte de portofelele alea chinezesti din perioada anilor '80" | "Mi se pare ca salopeta ta este in perfect acord cu asternuturile din care te-ai ridicat!" Uite ce note a primit c

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Angela i-a impresionat placut pe jurati in aceasta editie, desi acestia nu au ezitat sa arunce cateva vorbe critice la adresa tinutei pe care a ales-o.

"Imi place culoarea salopetei, dar cureaua nu are niciun fel de legatura! Toata povestea mi-a trezit amintirile copilariei", a spus Raluca Badulescu.

"Mi se pare ca salopeta ta este in perfect acord cu asternuturile din care te-ai ridicat! Ai ceva atat de seducator-provincial. E foarte urata centura, acel lycra atat de subtire, uite cum vine pe ea! Una peste alta, mie mi-a placut momentul tau! Si imi place si de tine", a spus Iulia Albu.

"Imi aduci aminte de portofelele alea chinezesti din perioada anilor '80, care iti faceau cu ochiul. Imi plce foarte mult salopeta ta. Imi place si accesorizarea, nu ma deranjeaza culoarea", a fost de parere Maurice Munteanu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Iata ce note a luat Angela:

 

Taguri: