Denisa, noi dezvaluiri despre complotul pus la cale de cele patru colege de a o elimina din concurs: "Au vrut sa si usureze parcursul si s-o elimine pe ,,modista de 18 ani!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Denisa a spus si in fata juratilor in Gala care tocmai a trecut ca patru dintre colegele ei s-au aliat ca ea sa fie data afara deoarece nu mai beneficia de imunitate.

Concurenta a si rostit numele celor patru in frunte cu Silvia, insa colegele ei s-au aparat spunand ca acest lucru nu exista si ca Denisa se inseala. Junioara de 18 ani, insa, trece la acuzatii si mai grave la adresa lor spunand ca in ciuda complotului, ele nu au reusit sa o inlature pentru ca a avut sustinerea publicului: "Cunoaste-ti prietenii pentru ca dusmanii ti i stii!
Mult adevar in aceasta zicala...Votul

vostru a zdrobit sedinta celor patru.Au jucat o profesionist dar voi le ati transformat in "niste amatoare" .M au prins fara imunitate si cu un punctaj mediocru fata de galele anterioare si au aplicat "faza paispe"???
Au vrut sa si usureze parcursul si s o elimine pe ,,modista de 18 ani". Au avut parte insa de un public de o certa calitate care le a zadarnicit efortul.

De azi inainte o sa tin cont la maxim de proverb; i will prove a lot!!!❤️Nu uitaţi sa ma votaţi!!"?

 

Taguri: