Cristina Mihaela, ipostaze in culisele "Bravo, ai stil!" alaturi de "protejata" ei! Inca de la inceputul competitiei, fosta concurenta a indragit-o si i-a apreciat stilul! Uite cine este preferata ei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Denisa, concurenta care in ultimele editii ale competitiei "Bravo, ai stil!" a devenit din ce in ce mai apriga si mai vocala in ce priveste relatia cu celelalte fete din concurs, si-a facut o poza cu fosta concurenta, Cristina Mihaela pe care deja o numeste prietena ei.

Se pare ca apsiunea pentru moda le-a unit pe cele doua tinere, iar fosta concurenta i-a si dat cateva sfaturi mai tinerei sale prietene in ce priveste competitia. Astfel, Denisa a fost extremde placut impresionata de fosta concurenta si s-a legat chiar si o prietenie intre ele: "Ne-am cunoscut ieri. Ma uit la pozele facute cu aceasta ocazie si constat ca amandoua radiem satisfactia acelui moment cand rezonezi cu celalalt.

Am gasit-o pe Cristina Mihaela plina de viata si superpozitiva. Mi-a transmis o emotie speciala si un vibe de care chiar am nevoie in ceea ce ma asteapta in aceasta competitie. Sfaturi putine dar foarte obiective am primit din partea ei. Sper sa continuam prietenia demarata ieri si cu siguranta vom avea ce sa "barfim" intr-ale modei.
Nu uitaţi sa votaţi 5 la 1206!❤️"

 

Taguri: