S-au amenintat in timpul competitiei si si-au aruncat vorbe grele, insa doua dintre fostele finaliste "Bravo, ai stil!" au ingropat securea razboiului si au iesit ca fetele in oras! Uite din partea cui a venit surpriza!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Doua dintre concurentele care au avut un razboi de dus in timpul competitiei "Bravo, ai stil!" au lasat trecutul deoparte si s-au intalnit la o cafea pentru a mai povesti ca fetele...

Alina si Andreea, fostele concurente care si-au scos ghearele in timpul competitiei si s-au amenintat reciproc intr-unul dintre cele mai mai explozive episoade din "Bravo, ai stil!" au fost surprinse impreuna, la o cafenea unde au depanat amintiri din timpul competitiei. Desi au sustinut ca nu vor mai avea nicio legatura, fiind doua firi total diferite si cu viziuni diferite asupra lucrurilor, iata ca timpul le-a schimbat opinia si cele doua au hotarat sa se intalneasca si sa discute ca intre vechi cunostinte.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: