"Imi aduci aminte de oameni dragi, imi amintesti de Teodora Mares in "Declaratie de dragoste", de troleibuzul 90 si mai vad o fata misto, feminina, cu umor care nu incearca sa fie altceva. Felicitari, fetito!". Cine a fost juratul atat de impresionat de a

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Chiar daca Iulia Albu nu a fost deloc impresionata de styling-ul facut de Danuta pe motiv ca este unul corect, insa insuficient pentru "Bravo, ai stil!", Maurice Munteanu a fost cel care a felicitat-o cu inima deschisa pe concurenta.

"Imi aduci aminte de foarte multe lucruri si oameni care imi plac. In primul si in primul rand o vad pe Teodora Mares in "Declaratie de dragoste", dupa aia vad troleibuzul 90 care pleca din Drumul Taberei catre ATF, catre Matei Voievod si mai vad altceva, vad o fata misto, cu umor, feminina, senzuala care nu incearca sa fie altceva, care nu isi leaga chestii la cap doar pentru ca se poarta si care m-a convins foarte tare!" Dupa aceasta declaratie, concurenta a mai avut o surpriza pentru momentul ei care a emotionat-o profund pe Ilinca Vandici!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: