EXCLUSIVITATE! Una din cele mai frumoase si controversate concurente de la "Bravo, ai stil!" a aflat daca este sau nu insarcinata. Uite ce declaratii a facut in premiera!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:43

Iulia, caci despre ea este vorba, a aflat daca va deveni mamica.

Concurenta a facut dezvaluirea pentru show-ul "Bravo, ai stil!" si da, este insarcinata. Tanara in varsta de 28 de ani marturisise inca din Gala trecut ca este posibil sa fie, insa nu isi facuse niciun test de sarcina pana in acel moment, asa c anu putea confirma daca este sau nu desi avea toate simptomele de femeie gravida, dupa cum marturisea la acea data." Da, am ametit putin, este adevarat sunt insarcinata!"

Ilinca Vandici a fost prima care a felicitat-o pe viitoarea mamica si i-a urat atat Ralucai Badulescu cat si Iuliei Albu sa le calce pe urme atat ei cat si Iuliei: "Da, ne inmultim pe zi ce trece, este al doilea bebelus "Bravo, ai stil!" si il asteptam cu mare drag si bratele deschise!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

A post shared by Iulia Morosanu (@iuliamorosanu) on

 

Taguri: