"Dar frumoasa esti, mamica, esti frumoasa toata! Saptamana asta ai inceput pe val! Daca vii maine cu vreo noptiera pe cap, te ucid! Daca trantesti vreo usa de fotoliu pe o ureche...'' Ea este concurenta care i-a dat pe spate pe toti juratii! "La pièce de

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:43

Juratii au fost de acord in unanimitate ca Andreea a avut unul din cele mai bune outfituri din aceasta editie "Bravo, ai stil!"

Raluca Badulescu a fost in extaz atunci cand a vazut-o pe Andreea si nu si-a mai putut lua ochii de la ea: "Dar frumoasa esti, mamica, esti frumoasa toata! Saptamana asta ai inceput-o pe val, daca vii maine cumva cu vreo noptiera in cap, te ucid, te omor. Ce surpriza ai pentru maine? Daca vii cu vreo usa de fotoliu trantita pe o ureche, nu veni cu cine stie ce...

Esti frumoasa, frumusica foc!" Atat Maurice Munteanu cat si Iulia Albu au fost de acord ca detaliul care strica tinuta Andreei sunt sosetele din lurex, insa acest lucru poate fi trecut cu vederea datorita intregului outfit reusit!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: