Razvan Ciobanu: "Ana Maria, nu te-ai saturat sa ti se spuna ca esti grasa? Eu m-as fi saturat, in locul tau". Remarca facuta de Iulia Albu despre aspectul concurentei. Esti de acord?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:43

Concurenta a venit in fata juratilor intr-o tinuta compusa dintr-un maieu de saten, un trenci, pantaloni si pantofi din aceeasi gama cromatica.

"Nu esti o tipa cu umeri foarte mici, cu un bazin foarte mic. Nu conteaza cata 'carne' ai pe ele, conteaza faptul ca iti supradimensionezi capul si arata putin straniu", i-a spus Iulia Albu concurentei.

Totusi, tinuta Anei Maria a fost una laudata, ea reusind sa obtina trei voturi pozitive de la jurati. "Ce s-a intamplat cu tine? Ana Maria de saptamana asta a mancat-o pe Ana Maria de saptamana trecuta?", a glumit Raluca Badulescu pe baza faptului ca tinutele concurentei sunt mult mai bune in aceasta saptamana:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: