Cristina Mihaela s-a intors la “Bravo, ai stil!” Concurentele au ramas blocate cand au vazut-o aparand in platoul emisiunii, azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:43

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, la Kanal D, pe platoul emisiunii isi va face intrarea o fosta concurenta din sezonul trecut.

Cristina Mihaela a fost una dintre cele mai “vocale” concurente din sezonul trecut “Bravo, ai stil!”, ajungind pana in marea finala, pe pozitia secunda.

Aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania din acest sezon rasufla usurate cand Cristina Mihaela le spune ca se afla doar in vizita in platou.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

“Bravo, ai stil! a fost o rampa extraordinara de lansare pentru mine! Fetelor, ar trebui sa luati aminte la ceea ce va spun! Dupa acest concurs, mi s-au oferit foarte multe oportunitati, neasteptat de multe ”, a spus aceasta.

Ce sfaturi le-a oferit aceasta concurentelor din acest sezon si cum i s-a schimbat viata dupa prezenta in acest show, veti putea afla in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!