Ana-Maria i-a uluit pe jurati cu sanii liberi si sfarcurile in vant: "In alte zile vii gherla grav, iar in unele splendid!" / "Ai reusit o tinuta foarte placuta ochiului in ziua de dragobete!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:44

Ana-Maria a venit cu un decolteu impresionat care a si fost de altfel punctul forte al tinutei, insa intrgul outfit a fost pe placul juratilor.

Face ce face si Ana-Maria ii uimeste tocmai atunci cand nu se asteapta pe jurati cu tinuta ei. Raluca Badulescu a remarcat faptul ca noua concurenta a pus accentul pe auriu si bine a facut din punctul ei de vedere, juratul fiind fan al acestei culori:" Exista in acest concurs concurente cu dubla personalitate, nu stiu. O personalitate o inghite pe cealalta in unele zile, nu stiu. In unele zile gherla grav, iar in altele splendid! Nu vorbesc de motofleicile de la blugi, le-as taia, nu vorbim de un blug tarnosit.

Ti-ai facut-o cu mana ta, tine-o tot asa!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: