Iulia a aparut in ipostaze fierbinti in videoclipul celor de la "Les Elephants Bizarres": Da, nu regret nimic din ce am facut! A iesit pana la urma balamuc. Eu nu am spus niciodata ca as fi vreo mironosita!" Tinuta este de exceptie? Nu mai poza in Maica P

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:44

Iulia este una dintre cele mai controversate concurente de la "Bravo, ai stil!" datorita personalitatii de care da dovada.

Concurenta a defilat pe o melodie a celor de la "Les Elephans Bizarres" unde a si jucat in videoclipul lor in rolul unui model. Imaginile cu concurenta sunt incendiare. Da, sunt niste prieteni de-ai mei care, atunci cand si-au lansat albumul am jucat in videoclip. Nu imi ieste rusine. S-a intampla tacum vreo sapte ani dupa facultate imediat. Eu nu pozez in vreo mironosita!", a declarat Iulia.

Prestatia ei si tinuta au reusit sa creasca in  ochii juratilor si sa le arate ca este capabila sa aiba tinute versatile care ii scot la lumina personalitatea versatila pe care

o are.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: