IMAGINI in premiera din culise cu STILISTUL Denisei! Cine este "vinovata" pentru sfaturile, incurajarile si tips-urile pentru tinutele controversatei concruente de 18 ani. Denisa s-a refugiat langa ea dupa esecul din Gala trecuta!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:44

Denisa a dezvaluit inca din primele editii "Bravo, ai stil!" ca are norocul sa aiba o familie care o ajuta chiar si din punct de vedere vestimentar si in ce priveste sfaturile.

Cea care ii este alaturi mereu este sora ei mai mare, Raluca care nu doar ii imprumuta haine ci si ii da si sfaturi cu privire la mixul pe care ar trebui sa si-l faca pentru o tinuta reusita. Aproape in fiecare Gala, sora ei este prezenta in culise si o sustine atat moral cat si cu sfaturi care sa o motiveze pe Denisa sa fie cea mai buna.

Astfel, de multe ori, in culise, Denisa a marturisit ca ea este adevaratul ei stilist si e norocoasa sa aiba o asemenea sora!

In Gala in care era pe punctul de a fi eliminata, Raluca a fost tot timpul alaturi de sora ei mai mica si a incurajat-o pentru a nu claca.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: