Juratii, enervati de prestatia Silviei din Gala:"Ti se pare ca ce ai facut este vreo interpretare?"/ "As vrea ceva sa ma anime, sa faceti o revolutie, o anarhie, ceva...eram lesinat de somn, dor si inima albastra!" Cum a primit concurenta notele juratilor

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:45

Silvia nu i-a imresionat foarte mult pe jurati in Gala desi a avut un costum care a respectat toate detaliile specifice Bollywood-ului, insa nu s-a remarcat cu nimic interesant, iar notele au fost pe masura.

Raluca Badulescu a fost prima care a certat-o pe concurenta spunandu-i ca putea mai mult: Puteai mai mult si la nivelul costumatiei si la nivelul actului artistic. Ti se pare ca ce porti este vreo interpretare sau ce? Sincera sa fiu, fiind o Gala cu tematica, puteai sa ai o costumatie, nu o interpretare pe care sa porti si pe strada.."

"Nu trebuie sa veniti cu costumatie identice sau daca alegeti, macar sa fie spectaculos", i-a spus si Razvan Ciobanu.

"Ce vreau sa vad, indiferent ce vad, vreau sa ma transpuna sa ma duca intr-un film, sa faceti o revoltutie, o anarhie, am lesinat de somn, de dor si de inima albastra", a adaugat si Maurice Munteanu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: