Maurice Munteanu catre o concurenta: "Nu inteleg de ce v-ati propus toate moaime in talpile goale?"/ "Momentul a fost altceva,m-a lasat cu gura cascata" Desi au fost inspaimantati de aparitia ei datorita unui ACCESORIU VIU, juratii i-au dat numai note ma

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:45

Ana-Maria a venit imbracata intr-un costum traditional indian care a furat ochii juratilor si mai ales datorita accesoriului cu care a venit si anume un sarpe cu care a dansat.

Razvan Ciobanu, insa, a punctat faptul ca Ana-Maria are accesorii putine ceea ce denota saracie in ce priveste fata din India, insa a trecut cu vederea, iar Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au fost si ei placut impresionati de momentul concurentei.

Iulia Albu, in schimb, ar fi vrut sa vada putin mai multa ingeniozitate la momentul ei: Imi place machiajul, imi pace cum ai accesorizat, mi-a placut si faptul ca ai dansat cu un sarpe, dar mi-ar fi placut

sa apara la un moment dat sarpele de undeva. Uite ce replica i-a dat concurenta juratului!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: