Iulia Albu catre Angela: "Tu nu ai facut mare lucru in momentul tau. Te visezi ba imblanzitoare de barbati, ba aceasta diva, dar nu ai avut atitudine. Sa stai pe un scaun, nu esti o diva!" Ce a pus-o Maurice Munteanu sa faca pe Angela pentru a-i mari nota

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:45

Daca Iulia Albu i-a reprosat Angelei faptul ca nu are atitudine, ceilalti jurati nu au fost de acord cu ea si au punctat faptul ca tinuta ei a fost una reusita ca si momentul de altfel.

"Se vede in ceea ce faci ca te-ai straduit si ai pus suflet in momentul tau. Ma bucur ca ai fost singura care te-ai gandit ca Bollywood-ul este despre dive si stralucire si te-ai propus foarte frumos. Si pietre si propunere", i-a spus Raluca Badulescu concurentei.

Razvan Ciobanu a vrut sa ii schimbe nota Iuliei Albu, insa aceasta a fost foarte dura cu designerul: "Razvan, ia-ti oboseala de desen...Angela,

nu m-ai convins atat de tare incat sa iti dau o nota rotunda!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: