"Am senzatia ca jucam in "Mumificarea Scufitei Rosii!"/"Esti un spectacol, insa astazi m-ai nenorocit. Ce e cu perdeauna, ce e cu colierasul asta rosu si cu doua agrafe rosii, vai mama lor si cu niste tatuaje care arata ca niste manusi, iar rochia este de

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:45

Nu a luat note prea mari, insa juratii au fost extrem de binedispusi datorita vehementei cu care si-a aparat Danuta tinuta.

Daca tinuta ei a fost un dezastru complet, de la accesorii pana la sandale, ne mai pomenind de rochie, in opinia juratilor, atitudinea Danutei a facut toti banii, dupa cum a subliniat si Raluca Badulescu: "Felul cum vorbesti, cum prezinti, bai, Danuta, uite ca din punctul meu de vedere a salvat-o. Pe mine m-a cucerit. Ea crede in ea. E important asta!"

"Danuta, sincer, am senzatia ca jucam in mumificarea Scufitei Rosii, dar ai avut un moment reusit. Nu sunt impresionata de tinuta, insa ai tu ceva asa al tau..., i-a zis si Iulia Albu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: