"M-ai enerva, daca nu m-ai plictisi! Trebuie sa ai o atitudine pe masura, nu sa devii Sfanta Filofteea intr-o fusta foarte urata!" Iulia Albu a desfiintat-o pe Angela pentru atitudinea ei! Uite ce i-a spus

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:46

"Asta sunt! Asa privesc, asa merg, nu mi se pare ca nu am atitudine!", a izbucnit Angela, la auzul vorbelor Iuliei Albu.

Tinuta Angelei le-a trezit juratilor amintiri care mai de care mai variate, de la iubita lui Ozzie Osbourne la aparitiile regretatei moderatoare TV Jeana Gheorghiu, insa cea mai acida si vehementa a fost, ca de obicei Iulia Albu, care sustine de Angela nu are atitudine si prezenta, chiar daca isi imagineaza ca e o femeie senzuala.

"Cea mai mare problema a ta e atitudinea, nu ceea ce porti.

In momentul in care defilezi si te vrei atat de senzuala, trebuie sa ai o atitudine me masura, nu in momentul in care iti dai jos ochelarii sa devii aceasta sfanta Filofteea, care, intamplator, e intr-o fusta foarte urata!"

"ASTA sunt, asa privesc, asa merg, nu mi se pare ca sunt lipsita de atitudine nici macar o secunda!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Iata cum a continuat cearta dintre cele doua:

 

Taguri: