Cristina Mihaela, fosta finalista de la 'Bravo, ai stil", scandal mare cu un MACELAR! A mers sa cumpere carne, dar in macelarie a avut parte de o surpriza neplacuta! S-a lasat cu taieturi si tipete!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:46

Cristina Mihaela a avut parte de o experienta care i-a lasat un gust amarui, dupa ce fosta concurenta a fost victima unei farse marca "WOWbiz".

Frumoasa bruneta cu stil a mers impreuna cu cea mai buna prietena a ei la cumparaturi, la o macelarie, fara sa stie ca amica ei este, de altfel, unul din complici.

Inca din primele momente petrecute in macelarie, Cristina Mihaela a intrat in contractidii cu macelarul, iar acesta a acuzat-o de "vedetisme".

'Nu iti place carnea de vita? Cum adica? Ai inceput deja cu figurile de vedeta? O sa te fac eu sa mananci vita", i-a spus macelarul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

"Eu cred ca nu e cazul sa folosim astfel de cuvinte", i-a spus Cristina Mihaela.

Dupa ce au analizat cu atentie marfa din magazin, prietena Cristinei a insistat sa mearga pana in spatele macelariei, pentru a verifica cat de frageda este carnea. Ce-a urmat, pare desprins din filmele horror, iar continuarea o puteti urmari in materialul video, pe WOWbiz.

 

Taguri: