"Imi plac toate elementele pe care le porti, iar tu esti ravisanta!" Iulia Albu a fost de nerecunoscut cand a facut acest compliment concurentei. Si Razvan Ciobanu a felicitat-o: "In sfarsit, ai inteles ce se intampla cu proportiile..."/ Ce e cu legaul al

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:47

Iulia Albu a avut o reactie cum putin oameni se asteapta cand  vine vorba de critica unei tinute, insa Ana-Maria a imblanzit-o prin atitudine si stil, cel putin de cateva editii incoace.

Ana-Maria a primit numai felicitari din partea Iuliei Albu care i-a complimentat tinuta pe care si-a facut-o in aceasta editie, insa Raluca Badulescu a avut o atitudine total neasteptata atunci cand a vazut-o. Pana si Razvan Ciobanu a avut o reactie dura la adresa ei: "Ana-Maria, fii atenta, ce v-am zis eu ieri cu camasa de forta. Ieri ti-am zis sa nu vii. E un legau dubios. De ce ai venit? Da-o jos de tot.

Pune centura la loc ca acum nu mai glumesc. Pune-o, ai o silueta trasa printr-un inel! De unde ai gasit ghetele alea. Am in cap imaginea ta..aveai un hanorac roz si o fusta scurta..insa de doua saptamani, nu mai avem loc de tine!"

 

Taguri: