Iulia Albu a rupt haina de pe o concurenta de la "Bravo, ai stil!" Aflati motivul, azi, in Gala, de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:47

Iulia Albu este unul dintre cei mai exigenti jurati de la “Bravo, ai stil!”, cunoscuta pentru replicile taioase si punctuale pe care si le sustine cu dovezi graitoare.

Un moment asemanator vor putea urmari telespectatorii in Gala show-ului “Bravo, ai stil!” din aceasta seara, la ora 20:00, cand juratul o ia in colimator pe una dintre concurente.

“Nu ma pot hotari care este momentul meu preferat din ceea ce ai facut tu acum: “creaturele” sau patura pe care o porti pe post de haina. Aceea este o patura, nu este asa? Toata tinuta ta este incropita.

Faptul ca ai venit in aceasta disperare cu “brutele” (n.r. sanii) pe afara, nu inseamna ca ai avut imaginatie”, tuna jurata catre concurenta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Imediat, Iulia Albu se indreapta spre fata si face un gest neasteptat care ii socheaza pe cei din platou. “Sa se consemneze ca este o patura cu bordura pe toate cele patru laturi”, spune Iulia Albu in timp ce ii descoase cu mainile goale haina concurentei.

Intregul moment si disputa cu ceilalti jurati o veti putea urmari in Gala de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!