Desi vine la "Bravo, ai stil!" si sta pana noaptea tarziu la filmari, Denisa nu neglijeaza scoala! Uite cum se imbraca adolescenta pentru cursuri. A primit mii de like-uri pe o retea de socializare si e intrebata constant de unde isi achizitioneaza hainel

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:47

Denisa este o adolescenta constiincioasa atat pe platourile de filmare cat si in viata de zi cu zi cand  merge la scoala.

Tanara nu isi neglijeaza cursurile in ciuda faptului ca are un program incarcat de filmari. Isi face timp sa citeasca si sa se documenteze in ambele directii. Mai mult, si stilul ei vestimentar este unul de pareciat in ce priveste mersul la scoala. Serioasa, insa eleganta cu acea nota de copilarie, Denisa face fata cu brio provocarilor desi e la inceput de drum in ce priveste viata. Hainele ei sunt apreciate, iar concurenta nu ezita sa le dea fanilor ei si ponturi de unde si le cumpara.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on

 

Taguri: