Imagini interzise minorilor cu Ana Maria de la "Bravo, ai stil!" A incercat sa imite un personaje din desenele animate, dar cu decolteul asta i-a innebunit pe tatici. Doamne, s-a vazut tot

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:47

Ana Maria a interpretat-o pe Cruela de Vil, personajul negativ din filmul de animatie "101 dalmatieni", ajutata de nepotelul ei.

Intr-o tinuta super sexy, neagra, cu un decolteu adanc ce ii dezvaluia sanii, Ana Maria a intrat in platou cautandu-si celebrii catelusi si a reusit sa gaseasca unul, interpretat de nepotelul ei costumat in dalmatian.

Desi prestatia ei artistica a fost una simplista, Danuta spunand chiar ca nepotelul ei a jucat mai bine ca ea, momentul Anei Maria a fost unul ce nu va fi uitat curand.

Iulia Albu a fost intrigata de haina purtata de Ana Maria, fiind convinsa ca aceasta e, de fapt, improvizata dintr-o patura "ingrozitor de prost".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Faptul ca ai venit in aceasta disperare, cu 'brutele' pe afara... ce imaginatie a avut, dragilor?", s-a intrebat Iulia Albu.

Iata ce note a primit Ana Maria pentru presatia din aceasta seara:

 

Taguri: