Cine e barbatul misterios alaturi de care s-a fotografiat Silvia? Are o poza si cu fiica ei! "Ai fi un tata sexy rau!", i-a spus castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:47

Sambata seara, pe contul de Instagram al Silviei Popescu castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!", a aparut o fotografie care i-a intrigat pe fani.

In fotografia de tip selfie, cei doi sunt stau cu capul unul pe celalalt si privesc atent spre obiectiv. "Prietenii cool sunt noul 'negru', nu-i asa?", a scris Silvia.

Pe probilul barbatului, pe nume Luca Dabah, acesta are inclusiv o fotografie in care o tine in brate pe fiica Silviei.

"Sufletul se vindeca atunci cand esti in preajma copiilor", a scris Luca.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Totusi, admiratorii Silviei pot sta linistiti, Luca nu este noul iubit al Silviei si este iubitul Cristinei Ich, o prietena foarte apropiata a Silviei.

Merry Christmas Bae!? #TB @christina_ich

O postare distribuită de Luca (@lucadabah) pe

Cine este Luca?

"Conform propriei pagini de socializare, barbatul ar lucra ca fotomodel pentru o casa de profil din strainatate si ar trai la Londra.

Originar de prin partile Ardealului, frumuselul Luca ar fi cochetat in urma cu mai multi ani si cu fotbalul, evoluand insa la nivelul ligilor inferioare la micuta grupare Sanatatea din Cluj. In 2015, tanarul a dat si o proba de joc la ASA Tg Mures, dar evolutia lui nu l-a convins pe Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul de atunci al muresenilor", a scris WOWbiz.ro  in urma cu ceva timp.

 

Taguri: