Juratii "Bravo, ai stil", dezvaluiri din dormitor! Ce tinute sexy, dar penibile, au purtat pentru partener? Raluca Badulescu a dat tot din casa

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:48

Juratii "Bravo, ai stil" au fost pusi in fata unei intrebari incuietoare. Reporterii "WOWbiz", i-au luat la intrebari pe Raluca Badulescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu despre momentele mai putin inspirate din...dormitor.

"Eu nu am purtat o costumatie penibila, dar am facut o situatie penibila. Eram la inceputul relatiei, iar Florin fusese plecat la Craiova si m-a sunat de pe drum sa ma intrebe ce sa cumpere.

Eu statusem toata ziua in casa, intr-un trening, nu aveam prea mult stil. Am avut o viziune brusc. Am zis ca ma imbrac in dantela, m-am dat si cu ruj rosu, iar cand voi deschide usa sa fiu sexy. El a intarziat, asa ca m-am pus sa il astept pana am adormit. Cand m-a trezit, Florin mi-a spus: "Hai sa mergem in pat, totusi, sa dormi". Asa costumata, frumos imbracata, cu balute la gura.
Am facut sex in vis, a fost misto, de m-a lasat lata", a povestit Raluca Badulescu amuzata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”