Silvia, aparitie infricosatoare in Gala “Bravo, ai stil!” Concurenta a orbit in aceasta emisiune! Motivul iti veti afla sambata de la 20.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:48

In cea de-a saptea Gala eliminatorie a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata in aceasta sambata, la ora 20:00, la Kanal D, Silvia isi face aparitia in fata juratilor intr-o rochie ce intruchipeaza zeita frumusetii.

Detaliul “infricosator” observat de cei din platou este dat de faptul ca fata este…oarba; concurenta poarta o pereche de lentile de contact, dandu-le fiori celor care se uita la ea. Pana si prezentatoarea Ilinca Vandici tine sa ii spuna raspicat: “Nici nu pot sa ma uit la tine! Vai, dar cum arati! Unde-s ochisorii tai? Aoleu, cum arati, fereasca Dumnezeu!”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Care este reactia juratilor si a contracandidatelor Silviei puteti urmari in editia de sambata seara a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 20:00, numai la Kanal D!

 

Taguri: