"Esti un fel de Smarandita popii cazuta din dud, incercand sa sara niste garduri pentru ca iti permite tinuta. Nu e rea..." Maurice Munteanu, despre look-ul concurentei: "Imi place de tine, ma enerveaza ca nu schimbi oja! Nici macar un serbet nu e discurs

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:49

Maurice Munteanu a ras de look-ul Angelei, insa i-a si placut tinuta si a sfatuit-o sa aiba aceeasi atitudine ca in Gala ce a trecut.

"Esti un fel de Smarandita popii cazuta din dud, intr-adevar, incercand sa sara niste garduri pentru ca iti permite tinuta. Ai niste decupaje, geanta aia iti sta bine in spate, stransa acolo. Ti-ai pus si un cercel cat sa...luceste in soare, vine popa, tu esti Smarandita. Tinuta nu e rea. Imi plac mult cizmele. As fi ales o camasa cu guler sau un guler tunica, in niciun caz asa dezbinat la gat, dar recunosc ca nu e o tinuta rea.

E o tinuta care iti vine bine. Are si o anume senzualitate. Daca te mai prind cu momente din astea lalaite, ca nici macar un serbet nu pot sa spun ca e, de multe ori, discursul....ma supar!"

 

Taguri: