" Intre o gulie si un bostan exista si alte dimensiuni, iar capul ei pae prea mic cu acest turban! Daca iesea macar o bucla, ceva" Maurice Munteanu, disputa apriga cu ceilalti jurati in legatura cu proportiile concurentei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:49

Daca Raluca Badulescu si Iulia Albu au apreciat tinuta Andreei cu turbanul pe cap, Maurice Munteanu i-a spus concurentei ca are capul prea mic pentru o asemenea accesorizare.

"Ma scot din minti aceste topuri, orice ar fi ele cu intentie de port-jartier, perle, turban, catifea, ciorapul cu pantoful in combinatia asta, nu imi place mix-ul pe care l-ai facut Andreea. Nu ai stil astazi!"

Nu doar ca a fost avertizata, insa Raluca Badulescu era pe punctul sa se aleaga cu un deget rupt pentru ca i-a dat un verdict pozitiv Andreei. Razvan Ciobanu a venit glont la ea si a pedepsit-o!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: