Angela, desfiintata de jurati, in ciuda unui numar impresionant! Concurenta nu se astepta la asemenea critici si, mai ales, la note atat de mici! Oare ce s-a intamplat? Uite ce punctaj a obtinut

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:49

Angela a avut un moment impresionant in aceasta Gala "Bravo, ai stil!", cu care si-a dat pe spate colegele de competitie.

A avut insa aceeasi priza la jurati?

"Angela, vad ca reluam cu inversunare aceleasi stereotipii tampe atunci cand vine vorba de apelative, de cum ne adresam si asa mai departe. De ce te uiti asa la mine? Trecand peste asta, momentul a fost exceptional, felicitari!", i-a spus Maurice Munteanu.

"Partea de costum barbatesc imi place, partea aia feminina e cam uratica. Apreciez ca iti dai interesul, dar mai sunt multe de pus la punct", a spus Razvan Ciobanu.

"Ce surpriza fantastica, Angela a dansat si in aceasta Gala! As fi vrut sa faca totusi altceva. Mie mi se pare ca ai luat o idee pe care am vazut-o si am paravazut-o. Parerea mea sincera este ca puteai sa faci mult mai mult! Nu imi place absolut deloc machiajul. Macar daca ai fi exagerat, dar nu ai facut-o", i-a spus Iulia Albu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

De aceeasi parere a fost si Raluca Badulescu. Iata ce note a primit de la jurati:

 

Taguri: