Marisa lanseaza bomba: "Toata lumea stie ca pe Silvia a ajutat-o Myrko!" Uite cum a reactionat concurenta la aceste acuzatii si ce dezvaluiri a facut

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:49

Silvia a avut o aparitie socanta in aceasta seara, in momentul ei intruchipand o zeita blestemata care a ramas fara vedere.

Concurenta si-a intrat foarte bine in rol si a purtat chiar si o pereche speciala de lentile de contact, care facea ca irisul si pupilele sa ii dispara complet.

In momentul in care a vazut-o Ilinca Vandici s-a speriat: "Mi-e si frica sa ma uit la tine si eu nu am voie sa ma uit la lucruri care ma inspaimanta acum! Aoleu cum arata!".

La momentul criticilor, Marisa nu s-a putut abtine si a sustinut ca Myrko Tatii o ajuta pe Silvia: "Toata lumea stie ca Myrko a ajutat-o probabil in acest moment.

Nu este ceva de ascuns".

Silvia a replicat:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

"Nu este adevarat! Cu ce m-a ajutat Myrko? Rochia pe care o port este o creatie a prietenei mele Paula Milea, machiajul mi l-am facut eu, si momentul la fel. Este ideea mea, ce ti se pare atat de deplasat? Myrko intr-adevar ma va ajuta de saptamana viitoare, daca voi ramane in concurs, si sigur vei recunoaste creatiile lui".

Iata ce note a primit concurenta de la jurati:

 

Taguri: