Cristina Mihaela, indecisa! A intrat intr-un magazin de lux de pantofi si a probat doua perechi de pantofi. Fanele ei au reactionat imediat cand au vazut cum arata: "Fereasca..." Fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a plecat intr-o noua vacanta unde a facut

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:49

Cristina Mihaela a plecat intr-o noua vacanta in Italia unde s-a rasfatat cu preparate culinare exclusiviste, dar s-a ales si cu sesiuni de shopping in celebrele magazine de lux.

Ajunsa la Roma, Cristina Mihaela a vizitat obiectivele turistice cele mai importante, s-a delectat cu o portie de trufe negre si a facut shopping asa cum ii sta bine unei dive. Pe langa haine, se stie ca fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" are o pasiune pentru pantofi.

Oricat de multi ar avea, nu sunt suficienti.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Astfel, tanara a intrat in magazinul ei preferat, Dolce&Gabanna unde a probat cateva perechi dintr-o colectie mai speciala. Vazandu-i alegerile sau mai bine spus dilema Cristinei Mihaela, fanele au reactionat imediat dand de inteles ca nu sunt tocmai genul de pantofi pe care sa ii poarte sau mai mult, au feliciat-o pentru alegerea facuta.

?❤

A post shared by CRISTINA MIHAELA DOROBANTU (@cristinamihaeladorobantu) on

 

Taguri: