Iulia, dezvaluiri despre ce simte ca viitoare mamica. Fosta concurenta "Bravo, ai stil!" i-a facut o declaratie emotionanta surorii ei gemene. Uite cat de frumoase sunt amandoua si cum arata Irina bruneta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:50

De cand a aflat ca va fi mamica, fosta concurenta "Bravo, ai stil!" este mai sensibila si traieste totul mai intens, dupa cum marturiseste chiar ea intr-o frumoasa descriere facuta surorii ei.

Iulia i-a adus un adevarat elogiu surorii ei gemene, Irina, cu care se intelege si ii povesteste orice lucru marunt sau nu. Cele doua au crescut impreuna, au copilarit impreuna, au mers la scoala, au stat in aceeasi banca, iar acum ca femei, privesc lucrurile in aceeasi directie chiar daca nu mai stau impreuna: "Vreau sa va marturisesc ceva: Cand eram mici, nu exista zi in care sa nu facem liste cu 'bucurii' si 'tristeti'.

Zilnic faceam aceste liste, in timpul orelor sau in pauze, si scriam acolo bucuriile noastre mici si tristetile din lumea noastra de copii.

Imi amintesc cu drag de copilaria mea alaturi de Irina, in care zilnic, timp de 18 ani, am mers la scoala impreuna, si am stat in aceeasi banca si am impartit aceeasi viata. Si ma bucur ca astazi suntem apropiate. Nu mai locuim impreuna dar povestim ore cand ne vedem!

Ce vreau sa spun e ca astazi, eu inca imi mai fac lista de 'bucurii'. Si in cap de lista sunt surorile mele speciale, stilul meu de viata, animalele pe care le intalnesc zilnic, si viata frumoasa cu lucruri mici si neinsemnate pentru multi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Astazi mi-am inceput ziua cu un mar si un zambet! Voi fi mama in curand si asta imi starneste niste emotii fantastice legate de orice fiinta de pe acest pamant. Simt totul diferit si intens. Si sunteti si voi in emotiile mele.

Va multumesc!
Si sa mancati curat, si sa va iubiti intre voi!" ?❤

A post shared by Iulia Morosanu (@iuliamorosanu) on