WOW! Iulia, cea mai senzuala ipostaza in pielea goala si cu burtica de gravida la vedere! Daca nu am sti ca e insarcinata, am crede ca e o scena dintr-un film erotic. Fosta concurenta "Bravo, ai stil!" emana sexualitate prin toti porii

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:52

Desi nu a apucat sa isi arate si latura senzuala in cadrul competitiei "Bravo, ai stil!", Iulia reuseste sa isi surprinda fanii cu fiecare ipostaza in care apare.

Fosta concurenta si-a luat prin surprindere fanii cand a postat o imagine cu burtica goala, insa fotografia este atat de plastica incat, cu siguranta a starnit multe fantezii datorita modului in care a fost realizata. Fanii Iuliei au reactionat imediat pe reteaua de socializare si au intrebat-o daca ii creste burtica. Cu pielea toata de gaina, Iulia a pozat in toata splendoarea, lansand imaginatia sa vorbeasca celor care o privesc.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

A post shared by Iulia Morosanu (@iuliamorosanu) on