Razvan Ciobanu, impotriva tuturor din cauza tinutei Marisei: "Zici ca e o femeie nebuna care are sapte pisici!"/ Iulia Albu, comentariu total neasteptat: "Ai o tinuta exceptionala!" Concurenta a crezut ca juratul isi bate joc de tinuta ei, insa uite cu ce

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:55

Marisa nu se astepta la verdictul Iuliei Albu si la comentariul pe care l-a facut la adresa  tinutei ei.

"Marisa, mi se pare ca tinuta ta este una absolut exceptionala. Gasesc extrem de inspirata alegerea acestor incaltari si accesoriul pe care il porti. Ai un look foarte relaxat. Ma duci cu gandul in foarte multe zone si asta mi se pare foarte interesant. Mie mi se pare ca in sfarsit ti-ai aranjat parul potrivit. Imi place."

Razvan Ciobanu a apostrofat-o pe Iulia Albu si i-a spus ca Marisa pare fugita de acasa, ca o baba care are sapte pisici.

Incaltarile concurentei au fost subiect de dezbatere intre cei patru critici, spre disperarea designerului care nu le gaseste nicio functionalitate.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: