Denisa de la "Bravo, ai stil!", pasionata de cooking. Uite ce iese din mainile junioarei competitiei. Toata lumea o crede un copil rasfatat, insa concurenta ascunde multe talente. Ce vrea tanara sa faca la vara, in vacanta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:11

Daca multi isi inchipuiau ca Denisa este un copil rasfatat, obisnuita doar sa mearga sa manance la restaurant, iata ca ea are multe surprize de oferit celor din jur.

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

In repetate randuri, tanara a subliniat ca ii place sa gateasca si chiar a adus chec facut de mainile ei intr-o editie anterioara "Bravo, ai stil!". Atunci, atat juratii cat si concurentele s-au lins pe degete, insa nu si-au inchipuit ca Denisa este cea care a facut delicioasa prajitura.

Se pare ca Denisa vrea sa isi duca aceasta pasiune la un alt nivel si vrea sa invete cat mai mult pe aceasta latura, asa ca la vara ea vrea sa invete sa faca pizza tradintionala, exact ca in tara de origine, Italia: "Va spun sincer, sunt fascinata

de arta de a face pizza.Napoli este destinatia potrivita pentru a invata de la pizzaioli veritabili.O s-o fac in vara, promit ca o sa postez de la fata locului!"

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on

 

Taguri: