O concurenta, uimita de comentariul Iuliei Albu: "La tine vad o lipsa de interes! Sabotii sunt oribili"/ "A, da? Esti constanta pe treaba"/ Imi aduci aminte de barul de langa ATF, aruncandu-te intr-o bere. Ai ceva de actrita debutanta. Imi placi la NEBUNI

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:11

Adela l-a impresionat pe Maurice Munteanu atat prin atitudine cat si prin tinuta, insa doar pe el.

Iulia Albu i-a spus clar Adelei ca nu isi da interesul pentru a face o tinuta buna si asta se intampla de ceva timp incoace, iar Raluca Badulescu a avut o problema cu trench-ul stil patchwork.

Dar, Maurice Munteanu a laudat-o pentru atitudine cat si pentru tinuta care ii inspira o actrita debutanta: "Imi amintesti de barul de vis-a-vis de ATF, de pe Matei Voievod. Te vad asa, intr-o dupa-amiaza de toamna, intrand prin acel gang, refuzand un curs cu Sanda Manu si aruncandu-te intr-o bere.

Poti inspira, ai ceva de actrita debutanta. Mie imi placi cum arati. Felicitari. Imi place ca esti persoanala, sictirul asa e al tau. E in tine..."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: