Dialog taios intre Silvia si Raluca Badulescu din cauza Andreei: "Daca as fi purtat eu asa ceva, m-ar fi luat ambulanta" Maurice Munteanu a intervenit intre ele si i-a inchis gura Silviei elegant! Razvan Ciobanu, ironic cu castigatoarea: "Eu nu imi pot lu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:23

Dupa ce a inceput disputa intre Raluca Badulescu si Silvia pe tema materialelor dinc are este cofectionata tinuta Andreei, Razvan Ciobanu i-a dat lovitura de gratie concurentei si nu din cauza look-ului, ci a atitudinii.

"Andreea, fii atenta, astazi o sa fie ziua aia nefericita pentru tine. Va amenint de o saptamana ca va iau stele daca nu va schimbati atitudinea. Am sa incep prin a-ti analiza tinuta si am sa iti zic ca imi place masca, imi place coada falsa, insa ma deranjeaza atitudinea ta. Atunci cand Ilinca te intreaba despre vreo colega a ta, abia vorbesti Imi ia 20 de secunde sa inteleg ce spui.

Nu se cauta o asistenta TV, frumusica care sa plimbe niste cartonase, este vorba de mai mult de atat. In Gala, una dintre voi care nu este capabila sa lege doua vorbe, o voi nota ca atare!"

Cum a reactionat Andreea si cum i-a luat apararea Iulia Albu concurentei, vedeti in video alaturat!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: