Prima reactie a Danutei dupa ce a iesit din competitia "Bravo, ai stil!" si dupa ce fanii i-au spus ca au plans ca a parasit show-ul! Fosta concurenta a demonstrat inca o data ca are clasa. Imaginea cu Danuta care demonstreaza cat este de fina si eleganta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:23

Danuta a iesit din competitia "Bravo, ai stil!" demna, cu zambetul pe buze, dar nu si din inimile fanilor care continua s aii trimita mesaje de incurajare.

La randul ei, fosta concurenta le-a impartasit gandurile ei despre ce a inseamnat pentru ea competitia "Bravo, ai stil!" si in acelasi timp a recunoscut ca, desi si-ar fi dorit ca tinutele ei sa fie mai bune, unele lucruri nu au stat cum ar fi vrut ea: "Va mulţumesc tuturor pentru mesajele frumoase!! sa nu va pară rău deloc, eu voi continua sa fiu aici, mereu alături de voi asa cum aţi fost voi alături de mine! Sunt foarte fericita de ceea ce am realizat in aceasta emisiune.

As dori menţionez ca sunt de-acord cu unele critici in care mi s-a spus ca ţinutele mele nu au fost cele mai bune, dar timpul a fost cel mai mare duşman al meu, deoarece imi era greu sa ma împart in toate părţile si imi era greu sa creez nişte ţinute demne pentru personalitatea mea! Dar si asa, cele pe care le-am avut am încercat sa le pun in valoare in felul meu.

M-am hotărât sa imi schimb look-ul #newlook #bravoaistil. Sper ca va place si va voi tine la curent daca doriţi sa ma urmăriţi in continuare! Va pup cu drag??? ps: răspund mult mai bine la comentarii decât la mesaje private! Acum sunt la o zi de naştere, dar o sa fac un live cât de curând!"???

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

A post shared by Danuta Ilie (@danuta_ilie) on

 

Taguri: