Angela, mai stilata si mai glamour-oasa de cand a iesit din competitia "Bravo, ai stil!" Tinutele fostei concurente sunt cu mult mai elaborate. Daca ar fi venit asa si in competitie, cu siguranta ar fi ajuns departe

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:23

Angela a parasit competitia "Bravo, ai stil!" cu lacrimi in ochi si a fost atat de suparata incat nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni, imediat dupa show.

A post shared by Angela Carp (@aniolavalerie) on

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

La cateva zile dupa eliminare, Angela a reusit sa treaca peste esec si a inceput sa demonstreze tuturor ca este o femeie stilata chiar daca nu mai face parte din competitia "Bravo, ai stil!". Angela a muncit la capitolul look si mai ales la tinute, asa ca fie ca a ales piese vestimentare de zi sau de seara, fosta concurenta a dovedit ca simturile estetice i s-au ascutit si mai tare dupa competitie si ambitioasa din fire, a demonstrat ca poate mai mult.

Fiecare tinuta cu care s-a afisat pe retelele de socializare a facut ravagii, iar Angela nu poate fi mai incantata de atat de aprecierile fanilor!

A post shared by Angela Carp (@aniolavalerie) on

A post shared by Angela Carp (@aniolavalerie) on

 

Taguri: