"Te-a salvat motofloaca aia psihotica!" Adela a gresit grav cand s-a costumat in chinezoaica pentru o expozitie de fotografie japoneza, insa un detaliu din par i-a salvat defilarea! Cu ce si-a prins concurenta suvitele

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 16:24

Concurenta si-a pregatit costumatia pentru o expozitie de fotografie japoneza, gazduita de Muzeul Taranului Roman, insa motivele de pe rochie erau de inspiratie chinezeasca.

Pe langa eroarea de alegere a imprimeului, Razvan Ciobanu si Maurice Munteanu i-au atras atentia Adelei ca tinuta ei e incompleta, lipsindu-i accesorizarea si, cel mai important, o geanta.

"O poseta salva situatia. Si poate cateva mici accesorii. Tinuta este saracuta!", a comentat Maurice.

In schimb, Raluca a fost de parere ca tinuta ii vine foarte bine Adelei, considerand ca machiajul si cerceii alesi compenseaza foarte bine lipsa unei genti si a altor accesorii.

"Daca nu se machia si nu se coafa in stilul asta era saracuta-cheluta bine", a spus Raluca.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Ca de obicei, cea mai acida reactie i-a apartinut Iuliei Albu, cea care a comparat-o pe Adela cu o chelnerita dintr-un restaurant chinezesc. Iulia Albu a fost si singurul jurat care i-a dat un vot negativ, Maurice oferindu-i votul sau pozitiv pentru accesoriul din par:

" allowfullscreen="true">

 

Taguri: