"Iti bati joc si de familie, si de tine, si de noi!" Maurice Munteanu a fost socat sa afle cu se ocupa Ioana, tanara intrata azi in concurs la "Bravo, ai stil!" "Esti INCONSECVENTA!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 16:24

Ioana este cea de-a doua concurenta noua care a intrat luni in competitie in speranta ca va obtine voturile necesare pentru a obtine un loc pe scaunul din fata juratilor.

La cei 26 de ani, Ioana este o bucureşteancă ambiţioasă! A absolvit Academia de Studii Economice, iar mai târziu a ales să ducă la bun sfârşit un master în cadrul Universităţii Politehnice. Pasiunea pentru culori şi frumos au condus-o pe un alt drum. Aşa a ajuns să profeseze ca make-up artist. O caracterizează stilul rock-glam şi minimalist.

Maurice Munteanu a avut o reactie violenta cand a auzit ce studii are Ioana si cum isi castiga existenta.

"Iti bati joc si de familie, si de tine, si de noi!", i-a spus acesta, atragandu-i atentia ca si-a schimbat de prea multe ori drumul in viata.

Raspunsul tinerei? "O sa fac si un doctorat! Trebuie sa incercam totul in viata."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Iata comentul haios:

 

Taguri: