Cu ce se ocupa Danuta impreuna cu iubitul ei, Dave! Fosta concurenta a tinut secret TOTUL, insa acum a dezvaluit publicului adevarul!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:25

Danuta a fost o concurenta extrem de apreciata in cadrul show-ului "Bravo, ai stil!" si nu neaparat pentru tinutele ei cat pentru caracterul ei.

Danuta are un suflet nobil si faptele pe care le face impreuna cu lognodnicul ei sunt deosebite. Impreuna cu o echipa, fosta concurenta strange bani pentru a oferi sarmanilor o locuinta. Uite cat de frumos vorbeste concurenta despre proiectul lor:"Buna seara dragii mei, nu ştiu de unde sa încep, dar acum ca am ieşit din competiţie as dori sa fac public ceea ce fac in timpul liber pe care il am.

Casa Share este o asociaţie umanitara creată de Bogdan Tanasa si impreuna cu Dave logodnicul meu si Mădălina, soţia lui Bogdan, bineînţeles si mulţi voluntari si alto oameni cu suflet, încercam sa ajutam familii nevoiaşe. Trebuie sa recunosc faptul ca eu nu fac prea prea multe decât sa ajut cu ce pot.

Dave @thedavemedic Bogdan, voluntari si mulţi alţi oameni cu suflet care donează bani, materiale de construcţii, haine, etc fac parte din aceasta asociaţie, pe care pot sa o numesc familie, chiar poate fi numita familie.

As dori sa menţionez ca nu am făcut acest lucru public înainte, deoarece nu am vrut sa creadă lumea ca 'cerşesc' voturi pentru o cauza buna. Deasemenea, noi cei care strângem bani pentru asa ceva, va promitem ca nu profitam cu nici măcar 1leu in buzunarul nostru. Sunt mândra ca sunt românca, imi iubesc ţara asa cum este ea, se poate si mai bine, dar numai NOI, doar noi putem schimba ceva, ştiţi vorba românească, 'unde-s doi puterea creste'.
Pe facebook sunt mii de poze cu cele 13 case deja construite si cu cea de-a 14-a care este in construcţie si puteţi vedea multe alte acte de caritate ajutând semenii noştri. Impreuna putem sa fim mai buni!" #casashare #vamultumesc

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

A post shared by Danuta Ilie (@danuta_ilie) on

 

Taguri: