Ipostaza inedita cu Iulia din timpul facultatii! Uite cat de frumoasa e si cat de lung avea parul: "Singura mea BOGATIE era parul. Eram o Ileana Cosanzeana...Mi-am amintit ce cariera de modelina visam!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:25

Iulia, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" a facut publica o poza cu ea din timpul facultatii cand abia venise in Bucuresti.

Este indubitabil faptul ca Iulia este o adevarata aparitie. Fosta concurenta a dezvaluit ca visa la o cariera in moda, mai precis ca model, insa si-a dat seama la timp ca sunt si anumite fatete negative, iar ea nu a vrut sa faca compromisuri. S-a retras la timp de pe acel drum, dupa cum marturiste: "Cand am venit in Bucuresti, eram o Ileana Cosanzeana. Mergeam la facultate o zi, si una munceam.

Singura mea bogatie era parul meu: lung, natural, des si foarte sanatos.

Lucrurile s-au mai schimbat intre timp. Ma saturasem sa spal 'covorul' si am renuntat usor usor la lungimea lui fatala:)
Ma rog, am gasit poza asta de prin 2008 sau 2009 si mi-am amintit ce cariera de modelina visam. Lucrurile n-au mers chiar asa. Lumea modei era aleasa si culeasa. Mai tarziu am realizat cu recunostinta in suflet ca acea lume nu merita asemenea suflete, si ca in timp, m-ar fi distrus.

Asa ca, fetelor, de cele mai multe ori, lucrurile care sunt stralucitoare la exterior, ascund mizerie multa. Am zis si eu sa va povestesc ce mi-a starnit poza asta, din amintiri."?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

A post shared by Iulia Morosanu (@iuliamorosanu) on

 

Taguri: