Iulia, primele detalii despre sexul BEBELUSULUI pe care il asteapta! Ce spune frumoasa tanara despre sarcina pe care a anuntat-o in timpul competitie Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:25

Iulia a aflat ca este insarcinata in timpul competitiei "Bravo, ai stil!" si a dat vestea cea mare in Gala in care a fost, din pacate, eliminata.

Fara regrete si cu zambetul pe buze, Iulia a parasit competitia, insa cu o mare bucurie in suflet caci a aflat ca va deveni mama. Dupa cateva saptamani, fosta concurenta marturiseste pe o retea de socializare ca simte ca va fi mamica de fetita dupa felul cum s-a imbracat. Fanele Iuliei au reactionat imediat si i-au zis ca asa o sa fie. Insa, mai trebuie sa treaca putin timp pana ce fosta concurenta va afla cu exactitate sexul bebelusului pe care il poarta in pantece.

Se pare ca vestea ca va fi mamica nu a luat-o prin surprindere, caci chiar ea marturisea ca ea si iubitul ei isi doreau sa devina parinti. Cat priveste casatoria, Iulia nu este adepta unui act matrimonial care sa ii dovedeasca un anumit statut, asa ca nu va face acest pas, a declarat ea foarte ferm intr-o editie "Bravo, ai stil!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

A post shared by Iulia Morosanu (@iuliamorosanu) on

 

Taguri: